Pihvid RAKVERE, 400g

Pihvid RAKVERE, 400g

€3.79
€9.48/kg
Kirjeldus
Tõeline legend ja Rakvere klassika, pihvid, mis on katnud eestimaalaste toidulaudasid ning rõõmustanud maitsemeeli juba üle 20 aasta. Pihvid on valmistatud sea- ja veisehakklihast (lihasisaldus 67%), klassikalise koduse maitsestusega ning taimses õlis kuldpruuniks küpsetatud. Pihvidele ei ole lisatud säilitusaineid ega kunstlikku lõhna- ja maitsetugevdajat E621. Sobivad külmalt ampsata, võileivakatteks ja soojendatult prae komponendiks. Rakvere pihvid on ka ülimalt mugav, kiire ja maitsev lahendus koduste burgerite vahele.
Koostisosad
Sealiha (43%), veiseliha (22%), vesi, kuivikupuru (sh NISU), sibul, VADAKUPULBER (sh PIIM), SOJAVALK, sool, lõhna- ja maitseained, vürtsid, stabilisaator: E450, pärmiekstrakt, suhkur, antioksüdant: askorbiinhape, hüdrolüüsitud taimne valk. Võib sisaldada vähesel määral MUNA,SINEPIT ja SELLERIT. Küpsetatud rapsiõlis.
Säilitamistingimused
Säilitamistemperatuur: alates 2°C kuni 6°C.

Toiteväärtus (100 g/ml)

Energiat 943,00 kJ / 226,00 Kcal
Rasvad 15,00 g
millest küllastunud rasvhappeid 7,00 g
Süsivesikud 6,80 g
millest suhkruid 2,30 g
Valgud 16,00 g
Sool 1,40 g

Soovituslik ööpäevane norm

  • Energiat 226 Kcal
    943 kJ
    11,3%
  • Rasvad 15 g
    21,4%
  • millest küllastunud rasvhappeid 7 g
    35%
  • Süsivesikud 6,8 g
    2,6%
  • millest suhkruid 2,3 g
    2,6%
  • Valgud 16 g
    32%
  • Sool 1,4 g
    58,3%

Muu info

Päritoluriik:
Eesti
Netokogus (g/ml):
400
Kaubamärk:
RAKVERE
Tarnija kontaktid:
HKScan Estonia AS
Tarnija:
maxima

Toote välimus võib erineda fotol oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis või erineva välimuse/kujuga. E-poes esitatav tootekirjeldus on üldise iseloomuga ega pruugi seetõttu langeda kokku tootepakendil oleva teabega. Tootepakendil olev info on põhjalikum ja võib erineda vähesel määral teabest, mis on esitatud e-poes toodete kirjeldustes. Soovitame alati lugeda ja juhinduda teabest, mis on esitatud tootepakendil. Kampaaniatoodete kogus on piiratud.